Over Lindsey

Hoi, ik ben Lindsey, een twintiger uit de Randstad. Stadsmeisje van geboorte, maar opgegroeid tot buitenmens. Ik ga er vooral graag te voet op uit, en deel hier op DutchWayfarer.nl (zie ook de pagina ‘Over DutchWayfarer‘) de mooie plekjes die ik heb ontdekt.

Tijd om bewust te genieten

Ik ben zo’n typische millennial, compleet met kantoorbaan, reislust (lastige combi) en de soms vervelende eigenschap om te veel hooi op de vork te willen nemen. Soms heb ik het knagende gevoel dat de tijd te snel gaat, en ik niet genoeg kan leven, maar vooral wordt geleefd. Daarom nam ik op een zeker moment het besluit om meer te genieten van het leven, zoals ik ook in mijn eerste blog beschrijf.

Voor mij is genieten synoniem aan eropuit trekken. Citytrips, uitjes, evenementen. Maar ook de natuur in, wandelen, en even in een veel langzamer tempo bewust genieten en tot mezelf komen. Leven in het nu en tijd vrij maken voor leuke dingen is heel belangrijk voor me. Niet meer vanalles voor me uit schuiven (want van uitstel komt afstel) of op anderen wachten, maar concrete plannen maken voor de korte termijn en daar naartoe werken.

Reizen en wandelen

Eerlijk is eerlijk, bij de start van mijn blog in 2018 is de tussenstand: 20 landen, waarvan 1 buiten Europa, en nog geen afgeronde grotere wandeltochten. Maar de bucketlist is lang. Zowel qua plekken om te bezoeken, als tochten en activiteiten om te doen. Hoog op mijn landen-lijstje staan onder andere Ierland, Scandinavië en Canada. En wat activiteiten betreft staan wildkamperen, solo reizen, een treinreis en het lopen van de Camino de Santiago hoog op het wensen-lijstje.

Ervaringen delen

Mijn besluit om meer te genieten van de leuke dingen was uiteindelijk de reden dat ik  DutchWayfarer begon. Want ik ben niet de enige die stoeit met de beperkte beschikbaarheid van tijd en geld – twee dingen die wel nodig zijn voor alle leuke dingen te doen.

Op mijn blog deel ik mijn ervaringen, leuke bestemmingen of tips voor een dagje weg. Ook schrijf ik over producten en boeken, manieren om die leuke (reis) herinneringen levendig te houden met bijvoorbeeld foto’s of een reisdagboek, en hoe ik dat ‘genieten’ nou eigenlijk realiseer met zo’n volle agenda.

Blijf op de hoogte!

Wil jij ook maximaal van je tijd genieten en er meer op uit te trekken? En kun je wel wat tips en inspiratie gebruiken? Of ben je gewoon benieuwd naar mijn belevenissen? Volg me dan op Facebook, Instagram of Pinterest!

Lindsey-wandelen-Pieterpad-2018